Konferens

Våra konferenspaket

Med naturen runt knuten, fina stugor, konferenslokaler, restaurang och aktiviteter som svetsar samman gruppen finns fantastiska möjligheter för en minnesvärd konferens hos oss på Arctic Camp Jokkmokk. Här kan vi erbjuda Er trevliga möten präglade av familjär och personlig service.

Vår personal finns alltid tillhands och vi skräddarsyr Ert konferenspaket med boende, mat och aktiviteter, helt enligt Era önskemål. Välkommen att kontakta oss!

 

Aktivitetsmeny

Våra konferenslokaler

Välj vår stora och luftiga konferenslokal Midnattssolen med utsikt över Lilla Lule älv eller vår konferensstuga Polarnatten för den mindre gruppen. Våra lokaler går även att hyra för andra arrangemang, kontakta oss för prisuppgift.

Här finns allt som Ni behöver för en lyckad konferens. Fullt utrustad konferenslokal i samma byggnad som restaurangen gör Er konferens effektiv. Midnattsolen rymmer 80 personer i skolsittning och 120 personer i biosittning. Ni har tillgång till projektor, whiteboard, blädderblock, WiFi, pennor, block m.m. och i lokalen finns vatten, frukt och nötter. Vill ni ha tillgång till kaffe och te hela dagen, boka till vårt kaffe/tepaket. Fika och mat serveras i restaurangen i anslutning till lokalen.

Konferenslokal för den lilla gruppen. Ni har tillgång till whiteboard, blädderblock, WiFi, pennor och block och i stugan finns vatten, frukt och nötter. Vill ni ha tillgång till kaffe och te hela dagen, boka till vårt kaffe/tepaket. Få fika och mat serverad på plats eller kom in till vår matsal. 

Mötesrum Norrskenet för gruppen som inte behöver de tekniska lösningarna. Ni har tillgång till blädderblock, WiFi, pennor och block och framdukat finns vatten, frukt och nötter. Vill ni ha tillgång till kaffe och te hela dagen, boka till vårt kaffe/tepaket. Förmiddags- och eftermiddagsfika serveras på plats och mat serveras i restaurangen. 

Några förslag på konferensupplägg följer nedan, vill Ni något annat, kontakta oss så löser vi det.

Dagkonferens

Här finns möjlighet att göra ett upplägg för ett effektivt möte för Er med pressat schema eller kombinera dagen med en trevlig promenad i omgivningarna eller välj en aktivitet från vår aktivitetsmeny för att få energi för att fortsätta dagens arbete. Dagkonferensen kan även utökas med middag om så önskas. 

Priset baseras på konferenslokal, för- och eftermiddagsfika samt lunch.

Pris från 255 kr/pers exkl.moms

Prisexempel beräknat på 50 personer

Lunch till lunch

Låt oss ta hand om Er under ett helt dygn. Ni bor bra i våra fina stugor och äter gott i vår restaurang. Avsluta med en trevlig kväll i vår bastuavdelning. Välj till övriga aktiviteter från vår aktivitetsmeny för att göra Er upplevelse komplett.

 

Priset är baserat på logi i delad stuga, konferenslokal, frukost, 2 stycken luncher, 2 stycken förmiddagsfika, eftermiddagsfika, middag samt badtunna/bastu.

Pris från 1 765 kr/pers exkl.moms

Prisexempel beräknat på 15 personer

Skicka en förfrågan

  Ankomstdatum

  Avresedatum

  Antal personer

  Ditt namn(obligatorisk)

  Företag

  Telefon

  E-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande