Vill du ha roligt och samtidigt tjäna pengar i sommar?

Då har du hittat rätt! Läs mer nedan om vad du kan jobba med och för att skicka in din ansökan!

Du är det första ansikte som våra gäster möter och älskar att hjälpa och att ge service i toppklass till alla. Du jobbar med alla arbetsuppgifter som kan förekomma i en reception och butik och en dag är inte den andra lik. Du ska vara stresstålig och tycka om att hålla många bollar i luften samtidigt, tappar du en så dyker du på den igen. Svenska och engelska, datorvana och förmåga att uttrycka dig i både skrift och tal är viktigt. Kan du fler språk, blir du campingens stjärna, här möter vi många av alla världens språk under en sommar.

Gillar du att fixa och dona då kommer du att gilla jobbet som vaktmästare. Här kan man ställas inför vilka klurigheter som helst, så är du en allkonstnär kommer du att passa som hand i handske. Du kommer att ha ansvar för att hela vårt område ser snyggt och prydligt ut, hjälpa gäster med diverse problem och vara räddaren i nöden vid säkert mer än ett tillfälle under sommaren, med andra ord en riktig campinghjälte!

Är galna upptåg, lek och bus något som lockar, då har du kommit rätt.

Här jobbar du en dag som aktivitetsledare för barn och ungdomar för att nästa ta på dig badvärdkepsen, sälja godis och glass och se till att våra gäster har en trevlig dag på badområdet. Du handleder våra ferieungdomar och hjälper till i butiken vid behov. Med andra ord, du är campingens virvelvind och vi andra kan bara med

Du är det viktigaste vi har på campingen och brinner för att ge våra gäster förstklassiga upplevelser. Gillar du ordning och reda och att hålla snyggt då är det här arbetet för dig. Ditt ansvar är att det ska vara städat och se trevligt ut i alla stugor, servicehus och övriga byggnader där våra gäster rör sig. För campingens stylists skarpa öga kan inte ens den minsta lilla dammtuss gömma sig.

Skicka in din ansökan!